Leave Your Message
Fausia falegaosimea i fafo: o kamupani taʻutaʻua o loʻo sauniuni mo le taua

Tala Fou

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

Fausia falegaosimea i fafo: o kamupani taʻutaʻua o loʻo sauniuni mo le taua

2024-06-10

I le faaopoopo atu i oloa auina atu i fafo, ua faatelevaveina foi e kamupani filifili alamanuia maa lithium a latou falegaosimea i fafo. I le lua tausaga talu ai, o le faʻalauteleina o galuega faʻalautele i fafo a kamupani taʻutaʻua taʻutaʻua ua faasolosolo malie ona ulufale i le tulaga taua: le fale gaosi maa a le CATL i Thuringia, Siamani, ua tuʻuina atu i le gaosiga ma tuʻuina atu aloaia i tagata faʻatau i Europa; Guoxuan High-tech's Göttingen falegaosimea i Siamani, Fremont falegaosimea i le Iunaite Setete, ma le vaega muamua o le falegaosi pisinisi soofaatasi i Thailand ua faasolosolo ona tuu i le gaosiga; O le fale gaosi maa eletise a le SAIC Zhengda i Thailand ua tuʻuina i le gaosiga; O le fale gaosi oloa a le Honeycomb Energy i Thailand ua maeʻa ona tuʻuina atu ...

E tusa ai ma le LatePost, o Zeng Yuqun, le taʻitaʻifono o le CATL, na ia tuʻuina atu le pepa numera 1 o le Ofisa o le Peresetene i le 2024. I le tusi, na ia taʻua ai: O le maketi i totonu o le atunuʻu ua faʻateleina ma sili atu le tauvaga. O le maketi i fafo a le CATL na maua i le LG i le tausaga talu ai, ma o loʻo i ai pea le tele o avanoa; o le tulaga faava o malo i le 2024 ua suia vave, ae o le tulaga lautele o le malosi fou o se maliega faavaomalo. O le le mautonu le tumau e maua ai le tele o avanoa i tagata agavaa.

E tusa ai ma lipoti, o Zeng Yuqun o le a ave e ia lava le foe o le faatulagaga i fafo. Tan Libin, Huang Siying, Feng Chunyan ma Zeng Rong, o le au peresitene e toatolu, o le a tauaveina galuega o le faatauina atu i fafo, galuega faavae, fausiaina o laina sapalai i fafo, ma le faatauina mai, ma lipoti tuusao ia Zeng Yuqun, fausia se faaiuga-faia. faiga fa'atasi ma feso'ota'iga tali lelei.

I le 2023, na taʻua foi e Li Zhen, le taitaifono o Guoxuan High-tech, afai e manao Guoxuan High-tech e faia se eseesega i le faagasologa o le lalolagi atoa, e tatau ona i ai le maketi maketi i Europa, Amerika, Asia i Saute ma isi nofoaga.