Leave Your Message
Oversøisk fabrikskonstruktion: førende virksomheder forbereder sig på kamp

Nyheder

Nyhedskategorier
Udvalgte nyheder

Oversøisk fabrikskonstruktion: førende virksomheder forbereder sig på kamp

2024-06-10

Ud over eksporten har kædevirksomheder i lithiumbatteriindustrien også fremskyndet deres oversøiske fabrikskonstruktion. I løbet af de sidste to år er førende batterivirksomheders oversøiske ekspansionsprojekter gradvist gået ind i den væsentlige fase: CATLs batterifabrik i Thüringen, Tyskland, er blevet sat i produktion og officielt leveret til kunder rundt om i Europa; Guoxuan High-techs Göttingen-fabrik i Tyskland, Fremont-fabrik i USA og første fase af joint venture-fabrikken i Thailand er efterhånden sat i produktion; SAIC Zhengdas strømbatterifabrik i Thailand er sat i produktion; Honeycomb Energy's Thailand-fabrik er også blevet sat i produktion...

Ifølge LatePost udsendte Zeng Yuqun, formand for CATL, dokument nr. 1 fra præsidentens kontor i 2024. I brevet udtalte han: Hjemmemarkedet bliver mere og mere konkurrencedygtigt. CATLs oversøiske markedsandel indhentede LG sidste år, og der er stadig meget plads; den internationale situation i 2024 ændrer sig hurtigt, men den generelle tendens til ny energi er en international konsensus. Midlertidig usikkerhed giver dygtige mennesker flere muligheder.

Ifølge rapporter vil Zeng Yuqun personligt tage roret i det oversøiske layout. Tan Libin, Huang Siying, Feng Chunyan og Zeng Rong, de tre co-præsidenter, vil påtage sig opgaverne med oversøisk salg, basisdrift, oversøisk forsyningskædekonstruktion og indkøb og rapportere direkte til Zeng Yuqun og opbygge en beslutningstagning system med effektive responslinks.

I 2023 udtalte Li Zhen, formand for Guoxuan High-tech, også, at hvis Guoxuan High-tech ønsker at gøre en forskel i globaliseringsprocessen, skal det have markedslayout i Europa, USA, Sydasien og andre steder.