Leave Your Message
Li-polymer

Nyheder

Nyhedskategorier
Udvalgte nyheder

Li-polymer

2024-06-01

Lithium polymer batteri, også kendt som polymer lithium batteri, er et batteri af kemisk natur. Sammenlignet med tidligere batterier har det egenskaberne høj energi, miniaturisering og lav vægt.

Lithium polymer batteri har karakteristika af ultratyndhed og kan laves til batterier af forskellige former og kapaciteter i henhold til behovene for nogle produkter. Den teoretiske minimumstykkelse kan nå 0,5 mm.

De tre elementer i et generelt batteri er: positiv elektrode, negativ elektrode og elektrolyt. Det såkaldte lithiumpolymerbatteri refererer til et batterisystem, hvor mindst et eller flere af de tre elementer anvender polymermaterialer. I lithiumpolymerbatterisystemet bruges de fleste polymermaterialer i den positive elektrode og elektrolyt. Det positive elektrodemateriale bruger en ledende polymer eller en uorganisk forbindelse, der anvendes i almindelige lithium-ion-batterier. Den negative elektrode bruger ofte lithiummetal eller lithium-carbon interkalationsforbindelser. Elektrolytten anvender en fast eller kolloid polymerelektrolyt eller en organisk elektrolyt. Da der ikke er overskydende elektrolyt i lithiumpolymer, er den mere pålidelig og stabil.